Nuntă

Scriem împreună povestea nunțiii

Vă propunem să scriem și să surprindem povestea nunții voastre în cel mai creativ mod!

Nunta este un eveniment unic, extrem de important, care exprimă emoții și sentimente puternice ce pot fi păstrate veșnic în fotografii și video de cea mai bună calitate.

Nunta este un eveniment marcat de bucurie și voie bună, la care toți cei dragi sunt prezenți, de aceea trebuie imortalizat așa cum se cuvine.

Vă recomandăm să aveți alături o echipă de fotografi și videografi, cu care să rezonati și care să va ofere servicii de calitate, capabili să fie atenți la ce se întâmplă pe tot parcursul evenimentului pentru a surprinde cele mai bune și reprezentantive cadre.

Vă punem la dispoziție întreagă experiență acumulată în decursul numeroaselor evenimente la care ne-am remarcat prin profesionalism, seriozitate, implicare, pasiune, responsabilitate și prin calitatea serviciilor și a produselor furnizate.

La cerere aducem și instalăm cabina foto, 360 video booth, oglinda magică, cât și alte servicii conexe precum Dj sau Music Band, etc

Suntem deschiși la orice colaborare ce vizează fotografia / videografia, fie că sunteți miri sau părinți. Ne dorim să comunicăm foarte bine pentru a vă putea îndeplini toate așteptările, indiferent cât de exigente sunt.

Eduard & Ancuta

Vezi mai multe imagini

Bobo si Bianca

Vezi mai multe imagini

Virgil & Alina

Vezi mai multe imagini

Silvia si Ionut

Vezi mai multe imagini
Adrian Măslină

Ce spun clienții noștri...

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Sunt de acord Citește mai mult