Întrebări frecvente

Suntem din București, dar ne deplasăm și în toată țara și în străinătate!

Prima dată am început la vârsta de 17 ani, în 2005 prin a merge asistent foto la diferite nunți și a-mi crea un portofoliu.

Numărul de fotografii diferă de mai mulți factori. Noi fotografiem toate momentele, în funcție de dinamica evenimentului, pot fi 800, 1000 sau chiar 1500 de fotografii.

Toate fotografiile vor fi prelucrate în stilul nostru, corecții de lumină, contrast, culori, încadrare, saturație și așa mai departe.

Deoarece fotografiem nunți de aproximativ 17 ani, am creat un portofoliu, am legat multe prietenii cu majoritatea clientiilor noștri, iar din partea lor primim foarte multe recomandări. Asta înseamnă că, pe lângă cererile de pe site, avem multe cereri extra, ceea ce ne umple agenda și pentru fiecare client al nostru este tratat cu aceeași seriozitate, ne alocăm același timp editării fiecărui eveniment în parte. Tocmai de aceea, termenul de livrare este de aproximativ 90 de zile calendaristice.

De preferat ar fi ca fotografiile pentru album să le alegeți voi. Ulterior, noi vom face colajul și îl vom trimite pentru a ne da ok-ul. După aprobare, acestea vor fi trimise către laboratorul de printare.

În fotografii este dificil să iți dai seama de calitatea unui album, de grosimea paginii, dimensiunea, cât este de soft sau care este textura coperții. Tocmai de aceea, pentru a vedea o serie de albume, este necesar să stabilim o întâlnire.

În funcție de pachetul ales, de obicei mirii aleg pachetul Deluxe, însemnând prezența noastră de la pregătiri, până la servirea tortului (aruncatul buchetului dacă este cazul sau dezgatitul miresei).

 Da, în echipa noastră avem 4 fotografi și 4 videografi, deci suntem suficienți pentru a face față oricărui tip de eveniment.

 Desigur, ne puteți contacta telefonic sau pe adresa noastră de mail și stabilim împreună pachetul dorit.

De obicei ședința foto este recomandat se facă după slujba religioasă, deoarece lumina soarelui este mai blândă, mai caldă și ies cele mai faine fotografii.

Ca și locații, aveți de unde alege, dar sfatul nostru este luați în calcul distanța dintre locație și restaurant.

Întotdeauna recomandăm mirilor noștri să ne vedem pentru semnarea contractului. Cu ocazia aceasta se creează și chimia între fotograf-miri, față în față se vor înțelege și discuta mai multe aspecte pe larg ce urmează a fi pregătite în ziua nunții, vă putem arăta portofoliu elaborat, o nuntă cap-coadă, albume și așa mai departe.

Adrian Măslină

Ce spun clienții noștri...

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Sunt de acord Citește mai mult