Botez

Surprindem oameni mici în momente mari

Nașterea și momentul creștinării copilului (botezul) sunt evenimente marcante în viața părinților, cât și a nașilor, de care este musai să vă amintiți peste ani și pe care trebuie să le vadă și cel mic atunci când va crește. Cum? Prin intermediul fotografiilor / video-urilor profesionale realizate cu grijă.

Din punctul nostru de vedere, pozele și filmările ce descriu cel mai bine emoțiile acestui eveniment sunt bazate pe spontaneitate și creativitate.

Pasiunea pentru fotografie și perfecțiune, cât și creativitatea și răbdarea ne ajută să ne adaptăm rapid la stările micuților pentru a putea surprinde momentele unice din viața lor.

În plus, din experiența a peste 300 de botezuri la care am participat de-a lungul carierei, știm că cele mai apreciate sunt instantaneele, care descriu perfect toate stările micuților pe tot parcursul evenimentului.

Vă punem la dispoziție întreagă experiență acumulată în decursul numeroaselor evenimente la care ne-am remarcat prin profesionalism, seriozitate, implicare, pasiune, responsabilitate și prin calitatea serviciilor și a produselor furnizate.

La cerere aducem și instalăm cabina foto, 360 video booth, oglinda magică, cât și alte servicii conexe precum Dj sau Music Band, etc

Suntem deschiși la orice colaborare ce vizează fotografia / videografia, fie că sunteți miri sau părinți. Ne dorim să comunicăm foarte bine pentru a vă putea îndeplini toate așteptările, indiferent cât de exigente sunt.

Adrian Măslină

Ce spun clienții noștri...

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Sunt de acord Citește mai mult