Despre Noi

Povestea Noastră

Suntem o echipa cu experiență bogată în domeniu având în vedere că în cei 15 ani de profesie, am întreprins numeroase colaborări pentru diverse evenimente, serviciile noastre fiind apreciate în totalitate de fiecare dată.

Profesionalismul, atenția la detalii, capacitatea de a transmite emoție prin intermediul fotografiilor realizate, pasiunea, responsabilitatea, flexibilitatea, sunt doar câteva dintre caracteristicile care ne reprezintă și ne recomandă.

Oferim servicii complete (foto / video) la un nivel înalt de calitate, iar acest lucru se va reflecta atât în materialele finale pe care vi le vom oferi, precum și pe durata întregului eveniment.

Utilizăm numai aparatură profesională, de ultimă generație, deoarece suntem de părere că aceasta are o influență majoră în calitatea materialelor.

Concept

Iubim ceea ce facem și ne lăsăm conduși de CREATIVITATE! Surpindem toate momentele evenimentului, însă punem accent pe emoții, trăiri și sentimente, pe care le transformăm în amintiri de care să va bucurați de fiecare dată când le priviți!

Ne dorim întotdeauna să va oferim o experiență unică, iar pentru acest lucru facem tot posibilul să ne cunoaștem reciproc, astfel lucrurile să se desfășoare cât mai natural și să puteți să va simțiți în largul vostru.

Dacă vă doriți fotografii inedite, pline de creativitate, care să spună povestea evenimentului și să va reprezinte în totalitate, atunci noi, suntem alegerea perfectă!

Experiența Noastră

Ne implicăm 100% în toate proiectele, pentru că fiecare eveniment este unic și ne dorim întotdeauna să ne ridicăm peste nivelul așteptărilor voastre!

0 +
Ani Experiență
0 +
Nunți & Botezuri
0 +
Alte Evenimente
0 +
Review-uri de 5 Stele
Adrian Măslină

Ce spun clienții noștri...

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Sunt de acord Citește mai mult