Cununie

Transcrie-ți emoțiile în fotografii spectaculoase!

Fiind un eveniment cu o uriașă semnificație emoțională, este un must să va ocupați de organizarea sa, ca la carte. Organizarea trebuie să includă, bineînțeles, servicii foto-video profesionale, iar pentru acestea va stăm la dispoziție cu plăcere, oferindu-va pachete promoționale personalizate în funcție de dorințele voastre.

Transformăm fiecare vis în realitate, surprinzând cele mai frumoase și reprezentative momente din cadrul evenimentului. Suntem creativii, avem idei moderne și inedite, care ne ajută să conturăm emoțiile primului capitol din frumoasa voastră poveste de dragoste.

Dispunem de aparatură profesională, de ultima generație care contribuie la obținerea celor mai spectaculoase fotografii. Bineînțeles, aptitudinile noastre creative și atenția la detalii completează perfect necesarul pentru livrarea celor mai bune servicii și produse.

La cerere aducem și instalăm cabina foto, 360 video booth, oglinda magică, cât și alte servicii conexe precum Dj sau Music Band, etc

Suntem deschiși la orice colaborare ce vizează fotografia / videografia, fie că sunteți miri sau părinți. Ne dorim să comunicăm foarte bine pentru a vă putea îndeplini toate așteptările, indiferent cât de exigente sunt.

Anca & Alexandru

Vezi mai multe imagini
Adrian Măslină

Ce spun clienții noștri...

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizezi și să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Sunt de acord Citește mai mult